(+45) 40 42 56 94 jan@jnberegner.dk

Beregnerservice

Beregnerservice er en serviceydelse, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkuler og beregninger er baseret på det bedst mulige grundlag

Jeg leverer beregnerservice til tømrerbranchen. Skal du give tilbud eller deltage i et udbud eller en licitation, assisterer vi med forkalkulationer, mængdeberegninger og andre beregninger. Jeg tilbyder også at indhente tilbud hos underleverandører. Jeg sikrer dig den rigtige kalkulation af din fagentreprise.

Jeg leverer ligeledes diverse mængde udtræk ved hjælp af Bluebeam som har integration til Visual Kalk. Mængde udtræk kan være som kontrol overfor et projekt du står overfor eller blot ønsker hjælp til for selv at regne den, mulighederne er mange.

Jeg giver dig en faglig sikker beregning. Jeg bruger kalkulationssystemet Visual kalkulation og/eller Smart Kalk fra EG A/S. Det giver fuldt overblik over nulpunktsomsætning på din opgave. Jeg sikrer gennemkalkulation til mindste detalje. Med min beregnerservice vil du få en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation baseret på gældende svendepriser, materialetilbud og underentrepriser hentet hos dine faste leverandører eller andre.

Beregnerservice er en serviceydelse, som gør dit arbejde nemmere og sikrer dig, at dine kalkuler og beregninger er baseret på det bedst mulige grundlag.

Med beregnerservice har du sikker grund under fødderne.

Basis for beregninger er den gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F.

Jeg beregner alt inden for:

  • Tømrerarbejde
  • Snedkerarbejde
  • Lukningsarbejde

Beregnerservice

Jeg anvender kalkulationssystemet Visual Kalkulation fra EG A/S, dette betyder et fuldt overblik over opgavens nulpunktsomsætning, hvor alt gennemkalkuleres ned til mindste detalje.

Som noget nyt er jeg fra 1.september 2021 også gået over til Smartkalk.
Smart Kalk vil primært blive brugt til kunder som ikke har Visual Kalk, Smart Kalk har samme mesterprisliste blot bedre overblik og det efterfølgende arbejde ved en vunden opgave er mere fuldendt.

Du vil ved køb af en nettokalkulation altid få oplevelsen af en overskuelig, præcis og gennemsigtig kalkulation.

Basis for kalkulationen dannes af den til enhver tid gældende overenskomst mellem Dansk Byggeri og 3F med gældende svendeprislister, samt indhentning af materiale- og underentreprisetilbud hos Deres virksomheds faste leverandører.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.